top of page
Menu bekijken

Welkom bij Femme Colette

Een dagje er tussenuit met je vriendinnen? Zalig toch!
En steeds weer die: "Wat zullen we gaan doen?"

Mini vrijgezellen?

Babyshower?

Gender reveal?

Gewoon een ladies day out?

We've got your back!

 

Heerlijk ontspannen in onze hot tub met een glaasje cava in de hand, eindeloos tetteren en lachen, een tafel gevuld met lekkers en niemand die jullie komt storen...

 • Instagram
IMG_0135 2.jpg
IMG_8988.jpg
72AC2C52-9FD4-4C19-968E-CE4D0CBE467C.jpg
IMG_9127_jpg.jpeg

Online reservatieformulier Femme Colette

Vul dit formulier in om jouw Femme Colette daycation met vriendinnen aan te vragen. Wij nemen nadien contact op om alles verder in orde te brengen. 

 

Menu keuze
Food-36.jpg

Een fantastische ervaring! Ideaal om helemaal tot rust te komen en je huishouden eventjes vergeten. Een prachtig kader en zeer lekker eten. Aan elk detail werd gedacht, zodat wij aan niets hoefden te denken. Een echte aanrader!

- Evelien C.

Food-26.jpg
Hot-06(1).jpg
IMG_9122_jpg.jpg
Food-27.jpg
 • Wat is hydrotherapie?
  Hydrotherapie of floaten is een unieke manier voor je baby om zich door middel van een gecertificeerde nekring volledig vrij en gewichtloos te bewegen in het warme water van de baby spa. Dit heeft een positieve invloed op de mentale en motorische ontwikkeling je baby en biedt nog vele andere voordelen.
 • Hoelang duurt een sessie?
  Een sessie duurt gemiddeld 45-60 minuten. Hiervan float je baby ongeveer 20 minuten en de babymassage duurt een 20-25 minuten. Per sessie wordt een tijdslot van 2 uur voorzien zodat jullie in alle rust de sessie kunnen afsluiten.
 • Waar zorgen wij voor?
  Er is een aparte voedingsruimte als je baby na afloop of vooraf een voeding nodig heeft. Tijdens en na de sessie kan je genieten van koffie, thee of iets fris. Er wordt gezorgd voor een zwemluier, badcape, zwembroekje en massageolie. Jij voorziet een schone luier en kleertjes voor je baby. Er is een microgolf aanwezig om flesjes op te warmen. Moedermelk kan ook voor je worden opgewarmd.
 • Wat moet je meebrengen?
  Je neemt mee wat je anders zou meenemen in je luiertas. Extra luiers, reservekleedjes, en eventueel flesvoeding indien uw baby flesvoeding krijgt. Baby’s hebben na een baby spa sessie over het algemeen veel honger, je kan hiervoor gebruik maken van onze lounge om voeding te geven en even na te genieten.
 • Hoeveel personen mogen er meekomen?
  Per baby mogen er 2 volwassenen aanwezig zijn. Indien jullie graag met meer komen, kan je een privé sessie boeken. Hiervoor neem je even contact op via het contactformulier.
 • Hoeveel sessies zijn aangewezen om te volgen?
  Dit kan je volledig zelf bepalen. Voor elke baby is een nieuwe ervaring even wennen en geeft het veel prikkels. Hij of zij zal bij de eerste sessie al goed kunnen genieten, maar een duidelijk verschil is er vanaf 2-3 sessies. De meeste ouders komen om de 2 weken terug tot hun baby een 12 maanden is. Op deze manier haal je het meeste voordeel uit de baby spa voor je baby! Je kan hiervoor gebruiken maken van onze 5 beurtenkaart en kan je genieten van een extra korting!
 • Wat is een goed moment om een afspraak in te plannen?
  Voor baby's onder de 10 weken raden we aan een sessie in de ochtend te reserveren. Zij hebben nog een korte wakkertijd en hebben dan iets meer energie. Je baby kan best een 20-30 minuten voor een sessie eten. Een hongerig babytje zal minder kunnen genieten van het floaten en de massage. Ook is het belangrijk om geen slaapjes over te slaan. Als je baby vermoeid is, raakt hij/zij gemakkelijker overstuur.
 • Vanaf en tot welke leeftijd kan je met je baby naar de babyspa?
  Vanaf 14 dagen tot 7-8 maanden met de neckfloat. Na 8 maanden wordt je baby vaak te groot en kan hij/zij zelfs proberen staan en zich afzetten in het badje. Daarom maken we na 7-8 maanden tot 1 jaar gebruik van onze chestfloats. Zo kan je baby veel langer komen genieten van de babyspa! Als je baby prematuur geboren is (<37 weken zwangerschap) kan je vaak tot zelfs 14 maanden bij ons terecht. Dit kan best in overleg met ons, stuur gerust een berichtje via het contactformulier.
 • Wanneer kom je best aan?
  Je bent welkom een 10-15 minuten voor de geplande sessie start. Zo hebben we de tijd om de vorige sessie rustig af te sluiten, de badjes te reinigen en het nodige te voorzien voor de volgende sessie.
 • Waar kan je parkeren?
  Bébé Colette bevindt zich tussen nummer 60 en 62. Via deze oprit bereik je de baby spa, hier zijn parkeerplaatsen voorzien voor 2 wagens. In de straat is overdag ook altijd zeer makkelijk parking te vinden.
 • Mogen er foto’s of filmpjes gemaakt worden?
  Natuurlijk mag je foto's maken, maar probeer vooral te genieten van de sessie en bonding-time met je baby. We vragen wel om uitsluitend foto's van je eigen baby te maken en niet van andere baby's of hun ouders. Zo proberen we de privacy van iedereen te garanderen. We willen ook graag vragen je gsm op stil te zetten en geen live videogesprekken te voeren tijdens een sessie. Dit ook om de rust te bewaren, voor ouders en baby.
 • Wordt het bad na elke sessie gereinigd?
  Het water wordt per baby per sessie vervangen. Daarna wordt het gezuiverd en hergebruikt voor bijvoorbeeld het doorspoelen van het toilet, water geven aan de tuin,...De badjes worden na elke sessie grondig gereinigd met ecologisch afbreekbare poetsproducten.
 • Wat met vaccinaties of een zieke baby?
  Wanneer je baby gevaccineerd is raden we aan om de eerste 72 uur volgend op het vaccin niet naar de baby spa te komen. Dit is ook van toepassing op babytjes die koorts hebben, hoesten, grieperig zijn, etc... Dit uit voorzorg om de andere baby's die aanwezig zijn niet ziek te maken. Je mag terug naar de baby spa komen als hij/zij volledig hersteld is, op deze manier kan je baby optimaal genieten.
 • Wat is het annuleringsbeleid?
  Je kan je afspraak kosteloos verplaatsen tot 24 uur op voorhand. Dit kan je doen via de link in je bevestigingsmail. Vind je deze niet terug? Kijk dan zeker eens bij je spam. Indien je je afspraak annuleert via instagram, of e-mail kan het zijn dat we dit niet tijdig hebben gezien. De enige geldige manier is door ze zelf te annuleren via de link. Na tijdige annulatie ontvang je van ons een tegoedbon voor het volledige bedrag. Deze is 1 jaar geldig en kan u gebruiken om een nieuwe afspraak te maken. De bijgevoegde code vul je bij het afrekenen in bij kortingscode. Als je binnen de 24 uur voor aanvang van je afspraak wil annuleren kan dit enkel met een geldige reden. We begrijpen dat je baby plots ziek kan zijn of wakker wordt met koorts. Om hierin tegemoet te komen vragen wij om een dokters attest door te mailen naar info@bebecolette.be. Je krijgt van ons dan een mailtje met een tegoedbon voor het volledige bedrag. Indien je niet komt opdagen (no-show), of geen geldige reden hebt voor annulatie kunnen wij jou geen compensatie geven. We kunnen hierdoor jouw plek niet gebruiken voor iemand anders en hebben onze voorbereidingen genomen voor deze sessie. Je krijgt van ons 2 dagen voor je afspraak een herinneringsmail voor je gemaakte afspraak. Het is niet altijd gemakkelijk om met je baby stipt op tijd aan te komen. Je kan daarom bij ons terecht vanaf 10-15 minuten voor je afspraak. Indien je toch wat later bent kan je gerust inpikken in de sessie. Andere vraag? Neem contact op via het contactformulier.
bottom of page